$config[ads_header] not found

Torneig de golf Masters 2009: guanyador i punts

Taula de continguts:

Anonim

Angel Cabrera va derrotar Chad Campbell i Kenny Perry en un playoff de mort sobtada per guanyar el seu segon gran campionat al torneig de golf Masters 2009.

Bits ràpids

• Guanyador: Angel Cabrera, 276
  • Dates: del 9 al 12 d’abril de 2009
  • Número del torneig: Va ser la 73a vegada que es va jugar al torneig de màsters.

Com va reivindicar Cabrera el seu 2n Major

Campbell va liderar després de la primera volta; Campbell i Perry van compartir el lideratge de la segona volta; Cabrera i Perry van compartir el lideratge de la tercera ronda; i Campbell, Perry i Cabrera van acabar 72 forats empatats a 12-sota 276.

Perry va tenir l'oportunitat de guanyar directament el reglament, però va abatre els forats 71 i 72 per tornar a caure en el playoff. Campbell es va perdre un cop de mà al primer forat addicional i va abandonar el playoff. Al segon forat de playoff, Perry va xocar amb la seva visió a l'esquerra del green i no va aconseguir pujar i baixar, permetent a Cabrera capturar la jaqueta verda amb un parell de dos punts.

Cabrera havia guanyat anteriorment el US Open de 2007 i es va convertir en el primer argentí a guanyar The Masters.

Phil Mickelson, jugant a la ronda final aparellat amb Tiger Woods, va espantar els primers líders, disparant un nou davanter 30, però es va quedar sense vapor a les nou del darrere i va acabar tres cops per darrere.

El Masters de 2009 va ser el lloc de les primeres principals proves del campionat per a joves fenòmens de golf Ryo Ishikawa del Japó i Rory McIlroy d'Irlanda del Nord. McIlroy va acabar empatat per 20è, però Ishikawa va errar el tall.

I aquest torneig va ser l’aparició final a The Masters de tres antics campions, el jugador de Gary, Raymond Floyd i Fuzzy Zoeller.

Va ser l'última de les seves 52 participacions en un torneig del jugador de tres vegades campió; va ser la 46a i última entrada de Floyd.

Classificacions finals al màster del 2009

Resultats del torneig de golf del Masters del 2009 disputat al Club Nacional de Golf Augusta de 72 a Augusta, Ga. (Playoff guanyat x; aficionat):