$config[ads_header] not found
Anonim

El 1996 va ser un any dur per a la WWE. La companyia va perdre dues de les seves millors estrelles, Diesel i Razor Ramon davant els seus rivals, el Campionat Mundial de Lluita. Utilitzant-los com a puntal d’un angle d’invasió, els dos homes es van unir amb Hulk Hogan per formar el nou ordre mundial. Aquest grup va revolucionar l'esport i va posar WWE al bàndol perdedor de la guerra del dilluns a la nit.

Tot i això, la companyia no va ser gens dolenta. Va debutar a la companyia "The Ringmaster". Per sort per a la companyia, Steve Austin va llançar aquest horrible truc, es va fer conegut com "Stone Cold" i va pronunciar la frase "Austin 3:16", que es va convertir en la camisa més venuda de la història de la companyia. Aquell novembre, un novell anomenat Rocky Maivia va fer la seva primera aparició amb la companyia. Més tard seria conegut com a The Rock.

• L’empresari va superar Diesel
  • Partit de Iron Minuts de 60 minuts per al Campionat WWE: Shawn Michaels va vèncer al campió Bret Hart 1 cau a 0 en les hores extraordinàries per convertir-se en el nou campió de la WWE

In Your House: Good Friends Better Enemies - Auditori Cívic; Omaha, NE, 28/04/1996

• Marc Mero va superar The Kid per DQ
  • Owen Hart i Davey Boy Smith van vèncer a Ahmed Johnson i Jake Roberts
  • Campionat Intercontinental: El Guerrer Final va vèncer al Campió Goldust en compte
  • Big Van Vader va superar a Razor Ramon
  • Campionat Mundial d’Equips d’etiquetes: els campions Salten i cremen els The Godwinns
  • Partit sense restriccions del campionat WWE: el campió Shawn Michaels va superar Diesel

A casa vostra: Aneu amb compte amb la part 1 del gos - Centre Cívic; Florència, SC 26/05/1996

• Campionat Mundial d’Equips d’etiquetes: Els Smokin’Guns van vèncer a The Godwinns per convertir-se en campions
  • Marc Mero va vèncer a Hunter Hearst Helmsley
  • Campionat de la WWE: Shawn Michaels i Davey Boy Smith van lluitar per un empat
  • Carribean Strap Match: El poder a l’arena va desaparèixer durant aquest partit entre Steve Austin i Savio Vega. Savio va guanyar el partit, però van tenir una revenda dues nits més tard quan la targeta es va reprendre

A casa vostra: Aneu amb compte amb la part 2 del gos - Col·legi Charleston nord; North Charleston, SC 28/05/1996

• La humanitat va superar a The Undertaker
  • Final del torneig: Steve Austin va guanyar a Jake Roberts per guanyar el torneig. Després del partit, Steve Austin va utilitzar per primera vegada les paraules "Austin 3:16".
  • Campionat de la WWE: Campió Shawn Michaels va atrapar Davey Boy Smith

A casa vostra: incident internacional: General Motors Place; Vancouver, Columbia Britànica 21/07/1996