$config[ads_header] not found

Torneig de màsters del 1996: el famós col·lapse de normandes

Taula de continguts:

Anonim

Es recorda com un dels esfondraments èpics de la història del campionat important, però els fobles de la ronda final de Greg Norman van enfosquir el bon campió Nick Faldo que va jugar al Torneig de Màsters del 1996.

Bits ràpids

• Guanyador: Nick Faldo, 276
  • Dates: 11-14 d’abril de 1996
  • Ubicació: Augusta National Golf Club a Augusta, Ga.
  • Número del torneig de màsters: era la 60a vegada que es jugava als mestres.

Com va capitalitzar Faldo pel col·lapse de Norman per guanyar els màsters del 1996

Nick Faldo va guanyar el seu tercer campionat de màsters, però la història del Masters de 1996 sempre serà el col·lapse de Greg Norman.

Norman havia perdut múltiples majors de manera dramàtica davant d'aquest torneig, de vegades per error propi, de vegades per la gran jugada o el seu xut espectacular d'un altre jugador, però el seu col·lapse als Masters de 1996 és una cosa que es recordarà molt.

Norman va obrir el torneig a la primera volta empatant el rècord del curs (i el rècord important del campionat de 18 forats) amb un 63. Va continuar jugant bé durant tota la mitja ronda, en marcar 69-71 a la segona i tercera ronda. El lideratge de Norman després de la primera volta va ser de dos cops; després de la segona volta, quatre cops.

I després de la tercera ronda, Norman va liderar el segon lloc Faldo per sis tirs, 13 per sota i 7 per sota. Al final de la ronda 4, Norman va superar Faldo per cinc cops. Una golejada amb 11 trets fruit del 67 de Faldo i el 78 de Norman.

Faldo va obtenir la victòria: els seus 67 van ser la millor puntuació de la ronda final. Però Norman va donar l'oportunitat a Faldo.

Faldo va disparar un parell de trets del lideratge de Norman ben aviat a la ronda final, però Norman va semblar que estava bé, encara que va passar per quatre cops després de set forats de la ronda final. Norman - que només havia combinat quatre bogeys en les tres primeres rondes - va començar a caure. Es va produir un balanç de sis trets sobre els cinc següents forats, mentre Norman va caure cinc cops mentre Faldo va gravar un ocell.

Faldo es va produir per dos cops després dels dotze forats, que Norman va fer dos cops.

El lideratge de Faldo continuava sent dos cops després de 15 forats. Però Norman va tornar a colpejar novament al número 16 després de posar la seva bola a l'aigua. Norman va disparar 40 a les nou del darrere.

Norman va acabar segon per tercera vegada a The Masters. Però probablement va tenir ganes d’acabar l’últim després de bufar un avantatge de 6 temps (el major avantatge de 54 forats mai perdut en un campionat important fins a aquest punt). Norman va manejar les conseqüències amb gran gracia i gràcia, però poques vegades va disputar les victòries després del seu col·lapse.

El Masters de 1996 va ser la sisena i última gran victòria del campionat de la carrera de Faldo.

Puntuacions de màster 1996

Resultats del torneig de golf Masters de 1996 disputat al Club Nacional de Golf Augusta (Augusta, Ga-72).