$config[ads_header] not found

Torneig Masters de 1989: Faldo guanya el seu primer lloc

Taula de continguts:

Anonim

Nick Faldo va guanyar el seu segon gran campionat i primera jaqueta verda al Masters de 1989, guanyant un playoff contra Scott Hoch.

Faldo va superar una forta classificació a la ronda final amb un 65 que el va superar Ben Crenshaw i Greg Norman, que van empatar per tercer, i Seve Ballesteros, que va acabar quart. Aquell 65 va empatar Faldo al parcial amb el Hoch, que ell mateix va tenir una forta ronda final (69).

Tant Norman com Crenshaw van perdre els putos ocells al forat final que els hauria posat al playoff.

Hoch estava en posició d’acabar el playoff al primer forat addicional (el desè), situant-se sobre un put de ocell de dos peus per guanyar. Però es va perdre aquell putt curt i el playoff va passar a un segon forat (l’onzè).

La conducció de Faldo era feréstega, a la dreta de la calçada, i necessitava una baixada lliure d'un desguàs. Va colpejar una planxa de 3 a la verda, a 25 m de la bandera, en recollir les tenebres. Davant del seu propi avió per guanyar, Faldo no va desaprofitar, i el campionat de Masters va ser ell.

Faldo va ser el primer anglès a guanyar The Masters. Va començar el seu torneig amb un 68, fora del lideratge de Lee Trevino. Trevino i Faldo van empatar per primer després de la segona volta.

El mal temps va obligar la tercera ronda a acabar el diumenge al matí i Trevino va completar un 81 que el va deixar fora de contenció. Faldo no ha sortit gaire millor, disparant un 77 que l'ha deixat empatat per la novena posició.

Però Faldo va rebotar amb la ronda 65 final, que va incloure ocells a quatre dels sis forats finals, incloent el 16 i el 17è.

I, amb una mica d'ajuda de la falta d'escàs playoff de Hoch, va continuar guanyant-se.

La breu missa de playoff de Hoch s’ha convertit en un dels més “coneguts” de la història del golf.

Partitures de 1989

Resultats del torneig de golf Masters de 1989 disputat al Club Nacional de Golf Augusta, a Augusta, Ga. (Playoff guanyat x):