$config[ads_header] not found

Campionat de Pga de 1941 (puntuacions i recapitulació)

Taula de continguts:

Anonim

Vic Ghezzi va guanyar el seu únic títol important al Campionat de PGA de 1941, i va negar al rival de la seva finalitat el que es podria recordar com una de les millors representacions de tots els partits.

Bits ràpids

• Partit de campionat: Vic Ghezzi sobre Byron Nelson
  • Dates: del 7 al 13 de juliol de 1941
  • Camp de golf: Cherry Hills Country Club de Colorado
  • Número del torneig: Va ser la 24a vegada que es va disputar el Campionat PGA.

Notes sobre el Campionat de PGA de 1941

Es van carregar els quarts de final del Campionat PGA de 1941, set dels vuit jugadors van ser o es convertirien en campions importants i sis dels vuit van guanyar el Campionat PGA en algun moment de la seva carrera professional.

El que va guanyar el Campionat PGA de 1941, però, va ser Vic Ghezzi, que va vèncer Byron Nelson en el partit del campionat, 1-up, en 38 forats. Els altres quarts finalistes que van ser (o es convertirien en guanyadors de PGA) van ser Sam Snead, Ben Hogan, Gene Sarazen i Denny Shute. I un altre, Lloyd Mangrum, guanyaria un US Open. Només Jimmy Hines entre els quarts de final no va guanyar mai una gran.

Un d'aquests quarts de final va representar a Nelson i Hogan, que anys abans, d'adolescents, van jugar el campionat de caddy del Glen Garden Country Club de Fort Worth. Nelson va guanyar aquell partit, i també va guanyar aquest partit, 2 i 1. Hogan va liderar, 1-up, a través de 33 forats, però Nelson el va quadrar el 34è. A la següent, Hogan va trobar aigua i va anar a la baixa, i Nelson el va segellar amb un ocell final.

Aquest va ser el tercer any consecutiu que Nelson va participar al campionat de la PGA. El 1939 va perdre davant Henry Picard. El 1940, Nelson va vèncer Snead per guanyar. Si Nelson guanyés aquest torneig, es podria recordar entre les grans actuacions de jocs de tots els temps. Per què? Com que a la tercera ronda, quaterfinals i semifinals, Nelson va vèncer, en ordre, Ralph Guldahl, Hogan i després Sarazen.

I Nelson va aparèixer al control del partit del campionat, liderant Ghezzi 3-up després de 27 forats. Però Ghezzi va començar els nou finals guanyant tres forats consecutius per quadrar el partit. Quan el Nelson va deixar de ser un lloc quadrat al 36è verd, quan Nelson va perdre un putt de 15 peus. Això va deixar Ghezzi amb un peu de quatre per guanyar el Trofeu Wanamaker … però va desaprofitar.

Els golfistes van continuar fent forats i, al primer forat addicional, Ghezzi va tornar a perdre un putt, aquest cop un de deu peus, que hauria guanyat el partit.

Finalment, al 38è forat, després que Nelson fes un error de tres peus, Ghezzi va colpejar el seu propi peu de peu per guanyar el torneig. Va ser l'única victòria de Ghezzi en una important, però va guanyar 11 títols del PGA Tour, que inclou l'Open de Los Angeles, l'Open de Nord i el Sud i l'Open Greensboro del Greensboro.

Per arribar a la final, Ghezzi va derrotar Joe Pezzullo, August Nordone, Jack Grout, Hines i Mangrum. (Grout va passar a tenir molta més fama com a instructor de golf a Jack Nicklaus.)

Aquest va ser el segon gran campionat disputat al Cherry Hills Country Club, després de l’Open dels Estats Units de 1938 (guanyat per Guldahl), i la primera vegada que es va disputar el Campionat PGA en aquell camp de golf de la zona de Denver.

Puntuació del Campionat de PGA de 1941

Resultats dels partits posteriors del torneig de golf del Campionat PGA de 1941 disputat al Cherry Hills Country Club a Cherry Hills Village, Colorado (tots els partits enumerats previstos per 36 forats):