Brianne theisen-eaton: campiona de diversos esdeveniments al Canadà

Taula de continguts:

Anonim

Brianne Theisen era una nena activa que jugava a diversos esports a la seva Saskatchewan natal, Canadà, incloent-hi futbol, ​​softbol i voleibol. Però va descobrir pista i camp en el setè grau, i aviat va començar a fer història atlètica canadenca.

El poderós ànec

Quan Theisen havia entrat a la Universitat d'Oregon, ja havia guanyat els títols d'heptatló Candian Junior i Pan American Junior. Mentre competia per als ànecs, va guanyar tres campionats de pentatló cobert de la NCAA, tres títols nacionals d'heptatló a l'aire lliure, i també va participar en l'equip de relleu 4 x 400 metres que va guanyar la NCAA d'Oregó un cop També va establir el rècord de la NCAA al pentatló, amb 4.555 punts.

Duo dinàmic

El sènior de secundària Theisen va emprendre el seu viatge de reclutament a Oregon, va conèixer diversos membres de l'equip de pista i camp d'Oregon, entre ells el primer estudiant Ashton Eaton. Els dos es van retrobar poc abans que Theisen comencés a assistir a Oregon, quan tots dos van competir al 2007 el Campionat Panamericà d'atletisme juvenil, on el seu romanç va començar a florir. Finalment van començar a sortir i es van casar el 2013. Des de llavors va ser coneguda com Brianne Theisen-Eaton.

Desfilada de plata

L’Aisenisen-Eaton va començar amb força a la competició de l’heptatló del Campionat Mundial 2013 liderant tots els competidors en el primer esdeveniment, els 100 metres d’obstacles, amb un temps de 13, 17 segons. Va ser sisena en el salt d’alçada, 16a en el tir i després sisena en els 200 metres, caient al quart global després de quatre esdeveniments, 26 punts per darrere de la medalla de bronze i 102 punts per darrere de la líder Hanna Melnychenko. Theisen-Eaton va començar el segon dia registrant un millor nivell personal de 6, 37 metres (20 peus, 10 polzades) en el salt de llargada, bo per al quart global, però va quedar quarta de la classificació. El seu millor llançament de javelina amb 45, 64 / 149-8 va ser el desè millor en general, però va superar fàcilment la resta de competidors de medalles, aconseguint-la situar al segon lloc de la classificació, 68 punts per darrere de Melnychenko. L’Aisenisen-Eaton es va tancar amb un màxim personal 2: 09.03 als 800 metres: va superar Melnychenko, però només va guanyar 12 punts en la classificació general. Tot i això, Theisen-Eaton va acabar amb la millor carrera de 6.530 punts, guanyant-li la medalla de plata.

De la mateixa manera, Theisen-Eaton va liderar després de la prova de 60 metres d'obstacles del pentatló del Campionat Mundial Indoor 2014, ja que els seus millors 8, 13 segons van ser bons per a 1.100 punts. Va caure a la segona en general després d'empatar per tercera al salt d'alçada, i després per a la tercera després del llançament de tir, tot i registrar un altre dels seus millors personals. Va quedar en tercera posició després de guanyar el cinquè lloc en el salt de llargada, però el seu millor personal 2: 10.07 en l'últim esdeveniment, els 800 metres, la va deixar en segona posició general amb un rècord canadenc 4.768 punts, 62 punts per darrere de la medallista d'or Nadine Broersen.

Theisen-Eaton va entrar als Campionats del Món de 2015 com a líder mundial de l'heptatló, amb un millor rendiment personal (i rècord nacional) de 6.808 punts a Gotzis aproximadament 10 setmanes abans. Als campionats, Theisen-Eaton va guanyar un millor 12, 98 personal en els obstacles de 100 metres, però la medallista olímpica d'or de Jessica Jessica Ennis-Hill va ser 0, 07 millor, per donar-li un avantatge d'11 punts. Ennis-Hill també va estar millor en els tres esdeveniments que van quedar i va liderar amb 4.005 punts, mentre que Theisen-Eaton va ser quart amb 3.865. L’Aisenisen-Eaton va gaudir d’un altre primer inici de la segona jornada, amb un salt llarg de 6, 55 / 21-5¾. Això la va situar al segon lloc amb 4.888 punts, 102 darrere d'Ennis-Hill. Cap de les dues dones va ser forta en el tret, amb Theisen-Eaton 18è en general i Ennis-Hill 20è. Tot i que Theisen-Eaton havia guanyat vuit punts sobre Ennis-Hill, el canadenc també va caure al tercer general, vuit punts per darrere de Broersen. L'Aisenisen-Eaton va ser el tercer millor dels 800 metres i va acabar en 2: 11.52, però Ennis-Hill va quedar segon, en aconseguir la medalla d'or.

No obstant això, el rendiment de Theisen-Eaton la va tornar a situar en el segon lloc, una altra medalla de plata del Campionat Mundial.