$config[ads_header] not found

Torneig de màsters 2019: 5a victòria del tigre, més puntuacions

Taula de continguts:

Anonim

Gairebé onze anys després de la victòria del campionat anterior més recent i després d’anys de problemes d’esquena, múltiples cirurgies i problemes personals, Tiger Woods es va posar una altra jaqueta verda als Masters del 2019.

Woods va acabar en el partit 27 de menys de 275, guanyant per un cop més el trio de subcampions, Dustin Johnson, Xander Schauffele i Brooks Koepka.

Per a Woods, va ser la seva 81a victòria en la PGA Tour de carrera, una tímida de lligar el rècord de tots els temps de Sam Snead. Va ser la seva cinquena victòria a The Masters, però la seva primera des del 2005 Masters. I va ser la 15a victòria general de campionat global de Woods, però la seva primera des de l'Open dels Estats Units del 2008.

Woods va obrir el torneig amb un 70 a la primera volta i un 68 a la segona. Va ser el 67 de la tercera ronda el que el va posar en posició de reptar la victòria, movent Woods a 11-under i dos cops darrere del líder de la tercera ronda, Francesco Molinari.

Molinari va mantenir el lideratge sobre els seus nou davanters a la ronda final, però es va trobar amb problemes a les nou del darrere. Les boles de l'aigua dels forats 12 i 15 van conduir a doble trencament als dos per a Molinari i van obrir la porta a d'altres.

Woods va estar a l’altura de la tasca: va ocupar els números 13, 15 i 16. Quan Woods va arribar a la 18a eliminatòria, va mantenir l’avantatge de dos cops sobre tres golfistes que ja havien acabat les rondes. Woods es va imposar a l'últim, però va tornar a ser campió.

Puntuacions finals: Torneig de màsters 2019

Puntuacions finals del Torneig de Màsters del 2019 disputat al Club Nacional de Golf Augusta de 72 a Augusta, Ga. (Aficionat):

Criteris de qualificació del Torneig de Masters de Golf 2019

Hi ha diverses maneres de qualificar els golfistes per rebre una invitació a jugar a The Masters. Hi ha 18 maneres: 18 criteris de qualificació. Així mateix, el Comitè de Màsters pot, a la seva discreció, convidar jugadors internacionals que no compleixin cap dels 18 criteris de classificació que es detallen a continuació.

Qui guanya invitacions al torneig de golf Masters 2019? Els jugadors que compleixen aquestes qualificacions (nota: poden canviar abans dels màsters del 2019):