$config[ads_header] not found

Resultats i puntuacions del torneig Masters 2018

Taula de continguts:

Anonim

Patrick Reed va guanyar el seu primer gran campionat al Torneig de Màsters del 2018, aconseguint un put de tres peus de llarg i estalviant al final del green per reclamar una victòria d'un sol cop. Reed, que va disparar 71 a la ronda final i va acabar als 15 anys, va sobreviure a un míting pel subcampionat Rickie Fowler i una càrrega furiosa del finista del tercer lloc Jordan Spieth.

Bits ràpids

• Guanyador: Patrick Reed, 273
  • Dates: 5-8 d’abril de 2018
  • Camp de golf: Augusta National Golf Club a Augusta, Ga.
  • Número del torneig: va ser la 82a vegada que es va jugar al torneig de màsters.

El Masters de 2018 va ser el 17è gran campionat que Reed havia jugat fins a aquest punt, i només el seu segon top 10 final en una de les principals. Tot i això, en l’última gran jugada prèvia a aquesta, el Campionat de PGA 2017, Reed va empatar per al segon lloc.

Com Reed va agafar el lideratge als Màsters 2018

Reed va obrir el torneig amb una ronda de 69, que li va deixar tres tirs fora del lideratge de Spieth. Però a la segona ronda, Spieth va anotar 74 i Reed va avançar a dos minuts amb un 66.

El 67 de la tercera ronda de Reed, de 67, incloïa dues àguiles a les nou del darrere en el Augusta National Golf Club. Després d'aquesta actuació, va dirigir el torneig per tres tirs sobre el segon lloc Rory McIlroy.

McIlroy, ja vencedor en les altres tres principals (US Open, British Open, Campionat de PGA), estava intentant convertir-se en el sisè golfista que ha completat la carrera de Grand Slam.

Fowler va quedar tercer, cinc xuts darrere de Reed, després de la tercera ronda 65, mentre que Spieth va disparar 71 a la 3ª ronda i va caure nou cops al ritme, aparentment fora d'ella.

Ronda final de màsters 2018: Reed Survives Charges

Quan Reed i McIlroy van jugar els seus primers forats com a aparellament final de la ronda final, va semblar que Reed es podia morir mentre McIlroy es movís.

McIlroy va caure després d'un cop després de dos, però després va ser la baixada de McIlroy. Va acabar disparant 74 i va acabar empatat per cinquè, sis per darrere de Reed.

Reed es va mantenir ferm i va jugar una ronda final sòlida, si no era espectacular. Dos dels seus rivals, però, van jugar una magnífica prova final.

Speith, campió del Masters 2015, va fer cinc ocells al nou front i quatre més als nou del darrere. Després d'un ocell al seu forat 16, Spieth es va situar al primer lloc i va empatar amb Reed.

Un altre ocell de Spieth i batria el rècord de puntuació d'una sola ronda dels Masters; si Spieth parés, l’empataria al 63. Després d’un parcial de 17 anys, però, Spieth va omplir l’últim i va publicar 13-under

Fowler, per la seva banda, estava tenint una excel·lent ronda seva, tot i que no era tan espectacular com la de 64 anys de Spieth. Fowler va disparar 67, i amb un ocell al forat final va passar a Spieth i va publicar 14-sota.

Un ocellet del 14è forat va tornar a dirigir Reed al liderat als 15-under, i va sortir des d'allà per acabar als 15-under i guanyar la jaqueta verda.

Puntuacions Màsters 2018

Aquests són els resultats finals del Torneig de Màsters del 2018 disputat al camp de golf del 72-Augusta National Golf Club d'Augusta, Ga.: