$config[ads_header] not found

Campionat de Pga 2017: com justin thomas va guanyar la primera gran

Taula de continguts:

Anonim

La setmana del Campionat de PGA 2017 va començar amb Jordan Spieth, que intentava completar una carrera de Grand Slam. Va acabar amb un dels companys de la infància de Spieth, Justin Thomas, com a campió.

Bits ràpids

• Guanyador: Justin Thomas, 276 (puntuació inferior)
  • Dates: 10-13 d'agost de 2017
  • Camp de golf: Quail Hollow Club
  • Número del torneig: Aquest va ser el 99è Campionat de PGA.

Com Justin Thomas va guanyar el Campionat de PGA 2017

Thomas i Spieth eren amics des de ben jove al golf juvenil.

Tots dos van jugar en un esdeveniment PGA Tour per primera vegada als 16 anys. Ambdós van guanyar títols de PGA Tour en edats joves (19 per a Spieth, primers anys per a Thomas). I Spieth, normalment, era el líder.

A la PGA del 2017, Thomas va ser al front.

Un mes abans, Spieth va guanyar l’Open Britànic del 2017, el seu tercer gran títol per guanyar-se al Masters i a l’Open dels Estats Units. En aquest torneig, Spieth estava intentant convertir-se en el golfista més jove per completar una carrera de Grand Slam (va guanyar en les quatre de les principals categories professionals). Però aquesta cerca es va acabar essencialment després que Spieth tirés 72-73 a les dues rondes inicials. Va acabar empatat per la 28a plaça.

Thomas va tenir el seu propi 73 a la primera ronda, però va rebotar amb un 66 a la ronda 2. A la mitja part, Thomas va empatar per al setè lloc, cinc cops darrere dels co-líders, Kevin Kisner i Hideki Matsuyama.

Matsuyama va ser un altre jugador del golf considerat un dels favorits al torneig: va guanyar la setmana anterior al WGC Bridgestone Invitational.

Després de la 3ª ronda, Matsuyama va quedar empatat per segon lloc amb Chris Stroud al 6-under, a una de Kisner. Amb una tercera ronda 69, Thomas es va convertir en un empat per al quart lloc amb Louis Oosthuizen al 5-sota, dos fora del lideratge.

Empenta de final de ronda de Thomas

La darrera ronda de Thomas va acabar amb un mal inici: una bogeria al primer forat.

Es va recuperar amb un ocell a la segona, però un altre bogey va seguir al número 3. A partir d'aquest moment, Thomas va registrar cinc ocells només contra un bogey sense sentit del forat final.

La final de la fase final del Campionat de PGA de 2017 va tenir molts atracaments entre diversos golfistes que perseguien el lideratge, i en un moment de nou del darrere, hi havia cinc golfistes empatats.

Després de l'ocasió núm. 9, Thomas es va quedar al capdavant de Matsuyama. Un altre ocellet del número 10, combinat amb els bucs d’altres, va posar Thomas per primera vegada. Eren també grans ocells: un put de 36 peus al novè; a la desena, la pilota de Thomas es va asseure al llavi del forat durant uns segons abans de caure.

Encara va ser millor un xifra de 40 metres fora del verd per un altre ocellet al número 13. Amb Thomas fent ocells, els seus principals competidors van lluitar per mantenir-se al dia.

Quail Hollow, que organitza el seu primer gran campionat, té un tram final de 3 forats conegut com "The Green Mile" per la seva duresa. La majoria de golfistes van jugar a aquest tram, els números 16, 17 i 18, amb diversos cops a la part superior de la setmana. Però el cap de setmana, Thomas era igualat.

A la ronda 4, Thomas va aconseguir la victòria amb un ocell en el forat del 17 per aconseguir els 9-under i un avantatge de tres trets.

Va acabar als vuitens sota 276 després de la fallida del forat final.

Classificacions finals al Campionat de PGA 2017

Resultats del torneig de golf del Campionat PGA 2017 disputat al Quail Hollow Club par-71 a Charlotte, Carolina del Nord: